Despre Trotinet.ro

Ursul Trotinet vrea sa faca orasul mai prietenos asa ca el. Prin urmare, a cautat o solutie care sa ne ajute pe toti sa ne deplasam rapid, in siguranta si intr-un mod distractiv prin oras, astfel incat sa nu contribuim la congestionarea traficului si la poluare. Solutia: trotinete pentru adulti rapide, cu roti mari si cu un design de neegalat.

Trotinetele sunt alternativa fun si rapida la mijloacele de transport care te tin pe loc in trafic.
Trotinet, ursul prietenos, te invita alaturi de el pe cele doua roti ale trotinetelor de adulti sa descoperiti un alt mod de a strabate orasul, pe bulevarde si strazi aglomerate, prin multime, pe trotuare sau la metrou, in panta sau pe teren drept. Nici macar treptele nu sunt o problema!
Trotinetele cu roti mari sunt o solutie potrivita unui adult, adaptata unui oras in care trotoarele si strazile nu sunt “ca in palma”.
Descopera designul premium care “da aripi” spiritelor libere prin “padurea” urbana.
Numai de tine depinde cat de repede ajungi la destinatie!

“Am proiectat trotinetele Swifty astfel incat sa fie produse originale si functionale pe care sa le folosesti cu placere si care sa se potriveasca usor in rutina ta zilnica.”

Trotinetele Swifty pe care le gasesti la Trotinet.ro sunt gandite si fabricate de Jason si Camila Iftakhar, desingeri de produs din Manchester. Cei doi isi doreau un mijloc de transport fun si sigur care sa ii poarte rapid pe strazile Londrei si erau constienti de dezavantajele biciclitului prin marile orase, asa ca au ales trotinetele ca solutie. Produsele lor inovative si de calitate ofera mobilitate urbana intr-un mod distractiv si care nu polueaza. Incearca-le si tu!

5% reducere

Daca te inscrii la newsletterul nostru o sa afli lucruri interesante despre trotinete si viata urbana si vei primi 5% reducere la prima comanda!

Inscrie-te acum →

Vrei sa ne cunosti?

Ne intalnim in fiecare seara de weekend in Bucuresti, in fata Bibliotecii Nationale. Sau ne poti urmari pe Facebook, Instagram si sa ne scrii.

Contacteaza-ne→